Accu`s / Batterijen

GARANTIE INFORMATIE: Fabrieksgarantie accu's (niet op gebruikersfouten:te diep ontladen en lekstroom in voertuigen).

Garantie geldt voor fabrieksfouten, zoals een defecte accucel of een gebrekkige weerstand. Fabrieksfouten kom je vrijwel  binnen een paar weken tegen.

Als een accu eenmaal werkt dan blijft deze ook goed werken, mits je hem goed verzorgd. Een accu wil voldoende stroom krijgen. Teveel of te weinig zal resulteren in overleden accu.
Onderhoud accu's tijdens de periode dat u hem niet gebruikt is zeer belangrijk, zorg ervoor dat u een goede accu/druppellader heeft.
Een accu heeft zelfontlading, dus als u geen onderhoud pleegt zal de levensduur van de accu beïnvloed worden of defect gaan.

Een accu onder de 11.75V is geheel ontladen. Zorg dat de accu na gebruik altijd direct goed en veilig weer geladen wordt. Beneden de 10,5 Volt is de accu dusdanig ontladen dat de garantie NIET meer kan worden toegekend. Zorg er dus voor dat de accu altijd goed geladen is. Beneden de 7 Volt zullen de meeste laders de lading niet eens meer oppakken. Ook een verminderde startstroom valt buiten de garantie aangezien dit geen productiefout is maar een gebruikersfout. Er is namelijk niet goed geladen en/of de accu is ontladen geweest.
Een ontstaan defect door een gebruikersfout of gevolgschade valt helaas buiten de garantie. Niet alleen bij ons maar bij elke leverancier en bij elk merk.

Een accu wordt gezien als defect als deze direct na ontvangst in het geheel niet oplaadt of als de accu zeer snel leeg raakt na de eerste malen opladen.

 

 

© 2011 - 2021 MOTOR-OUTLET.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel