Quad Huren ?

Zelf power-Quadrijden, of twijfel je over de aanschaf van een quad of wil je gewoon eens een keer quadrijden,of heb je tijdelijk een quad nodig voor je werk, dan is er bij Racing-Bikes.nl de mogelijkheid om een quad te huren.

Het unieke adventure sports karakter van een quadtocht, uit zich in een combinatie van spanning, avontuur, en genieten van de route over verharde- en onverharde wegen door het prachtig Brabandse of Zeeuwse landschap.
Onze grote  quad is een volautomatisch motorvoertuig van 500CC,  Met Hoge en Lage Gearing en Achteruitversnelling, waarmee iedereen die in het bezit is van een autorijbewijs, over de openbare weg kan rijden.

Breed inzetbare quads

Dit vervoersmiddel is ook uitermate geschikt voor opzichters, landmeters, technische dienst en inspecteurs

Een betrouwbare werkquad met vierwielaandrijving en een trekvermogen tot 500 kilogram. U komt met deze sterke quad eenvoudig op de meest lastig bereikbare terreinen. Van drassige weilanden tot bosrijke gebieden; handig voor agrariërs of boswachters. Maar een huurquad is ook ideaal voor bijvoorbeeld wegenbouwers en landmeters die anders grote afstanden te voet moeten afleggen.

 

Tijdstip   (Duur van de activiteit)
Ochtend: 09.00-12.00u € 119,00 incl. btw

Middag:   13.00-16.00u € 119.00 incl. btw

Hele dag: 09.00-16.00u € 199,00 incl. btw

Opmerking:
-Meerdere dagen prijs in overleg
-Borg voertuig  750 euro. (mits niets kapot word gereden krijgt u dit natuurlijk gewoon retour).

-de 500cc Quad word met volle tank afgeleverd, en dient ook met volle tank retour te komen.

-de 4x4 Quad dient schoon  geretourneerd te worden (schoonmaakkosten eventueel € 50,00)

-onze Quad is officieel goedgekeurd voor 2 personen

-het is natuurlijk niet de bedoeling er mee word gecrossed, het is een tereinquad.We verhuren als extra service, niet uit winstoogmerk gezien het onderhoud/slijtage van een 4x4 hoge kosten bij zware belasting met zich meebrengt.

 

Aanbieding

© 2011 - 2018 MOTOR-OUTLET.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel